T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / NİLÜFER - AHMET YESEVİ ANADOLU LİSESİ

AHMET YESEVİ ANADOLU LİSESİ

Telefon
0224 244 65 62
Belgegeçer
0
WEB
https://ahmetyesevial.meb.k12.tr
Adres
Ahmet Yesevi mah. Balat Cad. No 30/1 Nilüfer/ BURSA
Vizyon
Milletinin tarihini ve kültürünü seven, dünyadaki teknolojik ve sosyal değişimlerin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, çevre bilincine sahip, en az bir yabancı dili iyi bilen, kendine güvenen ve bir üst eğitim kurumunda okumayı amaç edinmiş etkili ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, vatanını, bayrağını seven, milletine saygılı, tarih şuuruna sahip nesiller olmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
Öğretmen :52
Öğrenci :819
Derslik :26
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4500
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler
09.00-16.05
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce-Almanca
Ulaşım
Servis Bilgisi
Var
Yerleşim Yeri
Bursa ili Nilüfer ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Bursa il merkezine 16 km uzaklıktadır. Nilüfer merkezine ise 9 km uzaklıktadır. Okul konumu için: https://goo.gl/maps/mRMfiAWPBtJ2
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır